Σεπ 01 2017

Δημοσιεύτηκε ο Ισολογισμός και η Κατάσταση Αποτελεσμάτων σύμφωνα με τα ΕΛΠ της εταιρίας για τη χρήση του 2016.

Το αρχείο μπορεί να μεταφορτωθεί από τον εξής σύνδεσμο:

Ισολογισμός 2016

Φεβ 20 2017

Η 28η Φεβρουαρίου ορίστηκε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλου τεκμηρίωσης στα καθεστώτα του νέου Αναπτυξιακού Νόμου «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Νέες Ανεξάρτητες ΜμΕ», κατόπιν έγκρισης του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου και του αναπληρωτή υπουργού Αλέξη Χαρίτση.

Όπως ανακοίνωσε το υπ. Οικονομίας, μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο (Ν. 4399/2016) 821 επενδυτικές προτάσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ, αριθμός που ξεπέρασε κατά πολύ τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις της ηγεσίας του υπουργείου, ιδίως ως προς τις υποβολές επενδυτικών σχεδίων στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Νέες ανεξάρτητες ΜμΕ».

Η πλειοψηφία εξ’ αυτών είναι στους κρίσιμους τομείς της βιομηχανίας, της μεταποίησης και της αγροδιατροφής.

Σεπ 05 2016

Δημοσιεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 ο Ισολογισμός και η Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης της εταιρίας για τη χρήση του 2015.

Τα αρχεία μπορούν να μεταφορτωθούν από τους εξής συνδέσμους:

Ισολογισμός 2015

Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης 2015

Απρ 01 2016

Η εταιρία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ έχει συντάξει ένα απλοποιημένο ερωτηματολόγιο προαξιολόγησης των κριτηρίων ένταξης για τα εξής προγράμματα:

«Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών»

«Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»

Για να ενημερωθείτε εάν συγκεντρώνετε την επαρκή βαθμολογία για ένταξη στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ παρακαλούμε όπως έρθετε σε επαφή μαζί μας, έτσι ώστε να σας αποστείλουμε το Τεστ Επιλεξιμότητας της εταιρίας μας και να λάβετε άμεσα τη δωρεάν προαξιολόγηση του επενδυτικού σας πλάνου.

Φεβ 13 2015

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ σας προσκαλεί στην έκθεση DETROP – OENOS, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2015. Η DETROP – OENOS είναι η μια από τις πιο δημοφιλείς εκθέσεις στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών και λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο Περίπτερο 13, Stand 41 για να σας συναντήσουμε κατ’ ιδίαν, να σας παρουσιάσουμε τις νέες μας επιχειρηματικές προτάσεις ή τα νέα προϊόντα τροφίμων που διακινούμε, καθώς και να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα τελευταία διαθέσιμα προγράμματα χρηματοδότησης για τα οποία είναι επιλέξιμη η επιχείρησή σας.

Σελίδα 1 από 4

Newsletter